zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

vacature: coördinator museumcafé

Villa Mondriaan is per 1 januari opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de coördinatie van het museumcafé op zich wil nemen. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en het gasten naar de zin maakt maar ook niet vies is van administratieve taken. De functie zal zo’n 2 dagen per week in beslag nemen. Een vrijwilligersvergoeding is beschikbaar.

Museum Villa Mondriaan is een jonge instelling, gevestigd in het huis waar vermaard kunstschilder Piet Mondriaan het grootste deel van zijn jeugd doorbracht en de eerste stappen op het kunstenaarspad zette; aan de Zonnebrink in Winterswijk. Met uitzondering van de directeur draait het museum geheel op een groep enthousiaste vrijwilligers. In 2014 ontving het museum al bijna 15.000 mensen uit heel Nederland en het nabijgelegen Duitsland.

In het gezellige museumcafé kunnen bezoekers, voor, na of tijdens hun bezoek terecht voor een kop koffie of een ander drankje met eventueel een gebakje of een broodje. Daarnaast zijn er geregeld groepen die gebak, een lunch of borrel combineren met het museumbezoek. Als coördinator van het museumcafé is het je taak te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt en zo bij te dragen aan een plezierig museumbezoek. Verder ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

- Samenstellen van het assortiment (in overleg met de directie)
- Bijhouden van de voorraad en bestellingen doen
- Coördineren van de horeca vrijwilligers
- Contact met leveranciers
- Behandelen van reserveringen
- Administratie

Profiel
- Vindt het leuk het de gasten naar de zin te maken
- Weet van aanpakken
- In bezit van een diploma Sociale Hygiëne of bereid dit te halen
- Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift, Duits is een pre
- Kan goed overweg met Word en Excel

Herken je jezelf in deze omschrijving en lijkt het je leuk ons team van vrijwilligers te komen versterken, stuur dan voor 15 december je cv en een korte motivatie naar info@villamondriaan.nl.

←terug naar overzicht