nl
nl de en
Geopend van donderdag t/m zondag | 11:00 uur tot 17:00 uur
Tickets kopen

Educatie

Museum Villa Mondriaan biedt een breed educatief programma ​én wisselende workshops aan voor elk type onderwijs. Tevens kunnen de workshops geboekt worden door kinderen en (jong)volwassenen op eigen initiatief. Combinaties tussen verschillende activiteiten zijn altijd mogelijk. Bekijk de verschillende opties hieronder.

Wilt u een workshop boeken of een programma samenstellen? Neem contact op met de junior-directeur educatie via educatie@villamondriaan.nl of bel 0543 51 54 00. Wij denken graag met u mee!

Leer over Mondriaan

Wilt u met uw groep meer te weten komen over Mondriaan en het museum? Dan is een van deze workshops misschien iets voor u. We hebben een breed aanbod aan programma’s waar aandacht wordt besteed aan Mondriaan, aangepast op verschillende doelgroepen. Kijk hier dus vooral even rond!

Mondriaan als springplank

Is alleen leren over Mondriaan niet genoeg? Dan hebben wij ook een aantal programma’s waar verschillende vaardigheden worden ontwikkeld, terwijl u over Mondriaan leert. Denk hierbij aan vreemde talen, theater of eindexamentraining. Spreekt dit u aan? Kijk dan gerust even rond.

Workshops

Wilt u liever de handen uit de mouwen steken met de groep? Dan is een van de workshops wellicht geschikt. Stap in de schoenen van Mondriaan en ga samen creatief aan de slag.