nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 – 17:00 uur

Educatie

Museum Villa Mondriaan biedt een breed educatief programma ​én wisselende workshops aan voor elk type onderwijs. Tevens kunnen de workshops geboekt worden door kinderen en (jong)volwassenen op eigen initiatief. Combinaties tussen verschillende activiteiten zijn altijd mogelijk. Bekijk de verschillende opties hieronder.

Wilt u een workshop boeken of een programma samenstellen? Neem contact op met de junior-directeur educatie via educatie@villamondriaan.nl of bel 0543 51 54 00. Wij denken graag met u mee!

Maak kennis met Mondriaan

Wilt u met uw groep meer te weten komen over Mondriaan en het museum? Dan is een van deze workshops misschien iets voor u. We hebben een breed aanbod aan programma’s waar aandacht wordt besteed aan Mondriaan, aangepast op verschillende doelgroepen. Kijk hier dus vooral even rond!

Mondriaan als springplank

Wilt u meer dan alleen kennismaken met het werk van de jonge Piet Mondriaan? Dan hebben wij ook een aantal programma’s waar actief wordt ingezet op verschillende zintuigen en waarmee het brede spectrum van vaardigheden worden ontwikkeld. Denk hierbij aan vreemde talen, theater of eindexamentraining.

Workshops

Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is een van onze workshops wellicht geschikt. Stap in de schoenen van Mondriaan en ga samen creatief aan de slag!