nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Mondriaanwandeling

Ontdek Piets Winterswijk en ga op pad met de Mondriaanwandeling. Op verschillende plekken in het dorp liggen verhalen over Mondriaan verborgen. Museum Villa Mondriaan neemt u mee op tocht om u meer te leren over waar de kunstenaar precies is geweest. Ook zult u zien dat Mondriaan vandaag de dag nog steeds een inspiratiebron is voor kunstenaars in Winterswijk.

De Mondriaanwandeling is zowel op eigen gelegenheid als onder begeleiding van een gids te lopen. Het boekje ‘Een wandeling in de voetsporen van Mondriaan’ is voor €3,- te koop aan de kassa. Een begeleide groepswandeling kost €5,- per persoon.

In de zomer van 2024 wordt er om de week op zondag een Mondriaanwandeling onder leiding van een ervaren gids aangeboden. De eerstvolgende data zijn:

  • 26 mei
  • 9 juni
  • 23 juni
  • 14 juli
  • 28 juli

Op deze data bent u van harte welkom om mee te lopen met de Mondriaanwandeling. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. De wandelingen starten om 14:00 en duren ongeveer een uurtje.

De prijzen zijn exclusief entree voor het museum. Wij hanteren een maximum groepsgrootte van 15 personen per gids. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Op andere data is het tevens mogelijk om een Dorpswandeling onder begeleiding te boeken bij Villa Mondriaan. De kosten hiervoor bedragen €80 per gids. Deze wandeling duurt 2 uur en ook hier hanteren wij een maximum groepsgrootte van 15 personen per gids. Voor meer informatie over deze wandeling klik hier.

Terug naar overzicht