nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Kinderfeestjes

Op zoek naar een bijzonder en creatief kinderfeestje? Kom naar museum Villa Mondriaan en vier je feestje tussen de schilderijen van de wereldberoemde kunstenaar Piet Mondriaan!

Tijdens het feestje ontdekken we het museum op een speelse manier. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan! In het huis, waar Piet Mondriaan is opgegroeid, gaan we de echte kunstenaar in ons naar boven halen. De jarige kan kiezen uit verschillende creatieve workshops. Natuurlijk is er ook tijd om te smullen van o.a. de door jullie zelf versierde cake. Achteraf krijgt iedereen ook een mooie verrassing mee naar huis.

Het kinderfeestje kan plaatsvinden op maandag t/m zondag tussen 9.00 en 17.00 uur. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur. Het feestje is geschikt voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool. De kosten van het feestje zijn €10,- per kind. Voor deze prijs ontvang je ook een speciaal voor jouw feestje gemaakte uitnodiging.

Enthousiast over het kinderfeestje en wil je reserveren? Of heb je misschien vragen? Neem dan contact met ons door een arrangement samen te stellen.

Stel een arrangement samen

Terug naar overzicht