Tickets kopen

Op visite bij Mondriaan

Wil je graag Villa Mondriaan bezoeken, maar komen onze openingstijden niet zo goed uit? Geen probleem! Ook buiten openingstijden om kun je een speciaal bezoek brengen aan het museum. Iedere dag van de week, van maandag t/m zondag, kun je één van onze rondleidingen boeken. Zo kun je in alle rust, samen met één van onze rondleiders, de vroege Mondriaan leren kennen.

Algemene rondleiding

Met deze rondleiding word je rondgeleid door het hele museum. Naast het vroege werk van Mondriaan, komt ook o.a. de wisseltentoonstelling aan bod. Op het moment is Horizon te zien in museum Villa Mondriaan.

De jonge jaren van Piet Mondriaan

Met deze rondleiding komt alleen de vaste collectie van museum Villa Mondriaan aan bod. De rondleider vertelt exclusief over Mondriaans Winterswijk, zijn vroege werk en zijn leermeesters.

Boek een rondleiding

Voor beide rondleidingen geldt een minimum aantal van vier deelnemers. Het maximum is acht deelnemers als het verschillende huishoudens betreft, en 12 als het om één huishouden gaat. Voor groepen kleiner dan 4 of groter dan 12 zijn de mogelijkheden in overleg. De rondleiding kost €7,50 en is exclusief entree.

Kom op visite bij Mondriaan

 

Terug naar overzicht