nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Vacature technisch medewerker met ingang van nu

Villa Mondriaan is op zoek naar een technisch medewerker. Het betreft een (vrijwillige) rol waarin je het verschil maakt in zowel presentatie van het museum als de ‘achterkant’ van de organisatie. Je leert de museumgebouwen goed kennen en al doende kom je erachter waar je dingen kunt verbeteren. Je onderhoudt presentatiemiddelen en apparatuur en je signaleert knelpunten op de museumvloer. Hierbij zie je toe op de orde en netheid in het museum. Daarnaast ben je aanspreekpunt bij calamiteiten, storingen en klachten. Samen met de directie zorg je voor oplossingen en verbeteringen. De functie komt met een zekere verantwoordelijkheid, maar ook met een gezellig team!

Heb je interesse? Klik hier voor verdere informatie!

 

Vrijwilliger worden

Villa Mondriaan werkt vrijwel geheel met vrijwilligers. Deze onmisbare groep aan enthousiaste gastheren en gastvrouwen zorgt iedere dag weer voor blije bezoekers die met plezier terugdenken aan hun museumbezoek. Onze vrijwilligers hebben belangstelling voor kunst en cultuur en vinden het plezierig om met mensen om te gaan.

Word gastheer of gastvrouw

Voor iedereen die wil proeven van het vrijwilligerswerk in Villa Mondriaan of een korte periode beschikbaar is hebben we de zomervrijwilliger functie.

Als zomervrijwilliger ervaar je in een korte periode hoe het eraan toe gaat in een museum als Villa Mondriaan. In de eerste plaats vervul jij de functie van gastvrouw/gastheer en zorg je voor een prettige sfeer in het museum. Jij ziet erop toe dat bezoekers met plezier terugdenken aan hun bezoek en graag terugkomen. Het museum vraagt vrijwilligers afwisselende taken te vervullen tijdens een dienst:

– het bedienen van de entreekassa

– het uitdelen van audiotours

– het surveilleren van de tentoonstellingszalen.

De vrijwilligers van Villa Mondriaan zijn nauw betrokken bij het museum. Zo worden er met regelmaat borrels en uitjes speciaal voor de vrijwilligers georganiseerd.

Word rondleider

Ook zijn we altijd op zoek naar rondleiders. Zij delen hun verhalen over Piet Mondriaan, het museum en de kunst met de bezoekers.

Als rondleider begeleid je diverse groepen, van schoolklassen tot bedrijven, in en buiten het museum. Op het moment bieden wij naast Nederlandstalige ook Engels- en Duitstalige rondleidingen aan.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vertel ons meer over jezelf en je achtergrond. Dit kan door te mailen naar info@villamondriaan.nl of te bellen naar 0543-515400. We maken daarna graag kennis met je middels een gesprek.

Leer meer over het museum Het museum