nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Zomer KinderKunstClub

Museum Villa Mondriaan zoekt jonge creatievelingen! Alle Mondriaans in de dop die het leuk vinden om te tekenen, schilderen, timmeren, knippen, plakken, vilten en weven zijn van harte welkom bij de KinderKunstClub.

In deze serie van de KinderKunstclub gaan we samen onderzoeken wat kunst nou zo speciaal maakt! Tijdens vier workshops gaan we iedere keer een ander project maken waar jij al je creativiteit in kwijt kunt. Zo komen we er elke week meer achter wat jouw persoonlijke stijl is en leer jij, net als een echte kunstenaar, je eigen werk te maken. Leer met karton stempelen, klei boetseren, en meer! Na alle workshops exposeren de kinderen hun gemaakte kunstwerken in het Atelier van Villa Mondriaan.

Kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn elke woensdagmiddag tussen 15:00-16.30 welkom in het museum. Er zijn vier workshops die plaatsvinden op 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli. Op 3 juli is ook de eindexpositie.

Het is mogelijk om meerdere losse workshops te volgen of om voor de gehele lessenserie in te schrijven. De prijs voor het volgen van een losse les is €7,50, de prijs voor het volgen van de vijf workshops gezamenlijk is €27,50-. Aanmelden kan via educatie@villamondriaan.nl

Terug naar overzicht