nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.villamondriaan.nl. Villa Mondriaan behoudt zich het recht voor deze disclaimer eenzijdig te wijzigen.

Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en geactualiseerd. Villa Mondriaan aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze website. Villa Mondriaan garandeert niet dat deze website vrij zal zijn van virussen, noch dat deze website te allen tijde beschikbaar is en foutloos zal werken.

Villa Mondriaan is niet verantwoordelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat Villa Mondriaan gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat Villa Mondriaan de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

Het opnemen van hyperlinks naar onze website vanuit uw website is toegestaan. Framing van pagina’s van deze website in uw website is echter niet toegestaan.

Op afbeeldingen en teksten zonder publiek domeinvermelding op deze website rust auteursrecht van Villa Mondriaan als auteursrechthebbende op het fotomateriaal, en in voorkomend geval op de afbeelding zelf. Het enkele feit dat deze website afbeeldingen en teksten bevat, betekent niet dat Villa Mondriaan in alle gevallen gerechtigd is licenties te verlenen voor verdere openbaarmaking of verveelvoudiging daarvan.

De merken en logo’s van Villa Mondriaan zijn merkenrechtelijk beschermd. Ongeautoriseerd gebruik van die merken is niet toegestaan.

Voor vragen of opmerkingen over het gebruik van deze website kunt u zich wenden tot het team van Villa Mondriaan via info@villamondriaan.nl.

Creative Commons-Licentie
Werken op deze site vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.