zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Help de Voedselbank bij Villa Mondriaan!

De Voedselbank te hulp schieten en tegelijkertijd een dagje uit naar het museum? Op 9, 10, 11 en 16 december krijgen bezoekers tegen inlevering van (bijvoorbeeld) een pak rijst of hagelslag twee euro korting op de entree bij Villa Mondriaan.

Tussen 7 en 16 december zullen organisaties uit heel Gelderland zich net als Villa Mondriaan inzetten voor de landelijke actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Alle regionale omroepen van het land hebben de handen ineengeslagen voor de Voedselbank. Het provinciale initiatief om de landelijke actie te ondersteunen is gestart vanuit Omroep Gelderland. Op 16 december zal al het ingezamelde voedsel uit Gelderland verzameld worden in Bemmel. Op 17 december wordt het uitgedeeld aan de voedselbanken in Gelderland.

De zeventien Gelderse voedselbanken zijn hard op zoek naar lang houdbare producten die tot minimaal juni 2017 te bewaren zijn. Hierbij valt te denken aan rijst, pastasaus, groente of fruit (in blik), vlees of vis (in blik), houdbare zuivel, koffie of thee, koffiemelk, soep in blik of broodbeleg. Bezoekers van Villa Mondriaan kunnen de actie ondersteunen door deze voedselwaren bij de kassa in te leveren. Hierdoor betalen ze voor de entree bij Villa Mondriaan geen negen, maar zeven euro. Een mooi museumbezoek wordt zo gecombineerd met een steuntje in de rug voor dit goede doel. Meer informatie over de voedselbankactie is te vinden op de website van Omroep Gelderland.

←terug naar overzicht