nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen
Winterswijkse Daniela Schwabe keert terug naar haar ‘ORIGINE’
Activiteit - 4 nov. 2023 t/m 14 apr. 2024

Winterswijkse Daniela Schwabe keert terug naar haar ‘ORIGINE’

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Museum Villa Mondriaan opent talent Daniela Schwabe haar solotentoonstelling ORIGINE. Beeld: Erwin Kamp
Meer info
Piet is jarig!
Activiteit - 8 mrt. 2024 t/m 10 mrt. 2024

Piet is jarig!

Piet is jarig en dat betekent een heel weekend feest in Museum Villa Mondriaan! Kom genieten van het smakelijke programma van 8 t/m 10 maart.
Meer info
Villa Mondriaan zoekt vrijwilligers!
Activiteit - 24 feb. 2024

Villa Mondriaan zoekt vrijwilligers!

Villa Mondriaan is op zoek naar vrijwilligers. Een onmisbare groep enthousiaste gastheren en gastvrouwen zorgt iedere dag weer voor blije bezoekers die met plezier terugdenken aan hun museumbezoek.
Meer info
Het halfronde schilderij 'Uw Woord is de Waarheid' van Piet Mondriaan aangevuld met de in 2017 gemaakte halfronde foto 'Welcome to the Pleasure Dome' van Louise te Poele, als onderdeel van de tentoonstelling Jong & Veelbelovend

Museum Villa Mondriaan

Museum Villa Mondriaan is hét museum voor coming-of-age. De wereldberoemde Piet Mondriaan ontwikkelde zich tijdens zijn tienerjaren in deze villa in Winterswijk. Naast topstukken van de jonge Mondriaan toont het museum werken van zowel gevestigde als hedendaagse kunstenaars in hun zoektocht naar een eigen signatuur. Eén ding hebben de kunstenaars gemeen: net als de jonge Mondriaan bevinden ze zich allemaal in de turbulente periode van hun ontwikkeling.

Plan je bezoek

Reis naar Winterswijk

Villa Mondriaan Zonnebrink 4 7101 NC Winterswijk
Routeplanner

Openingstijden

2 jan. t/m 31 dec. 2024 Dinsdag t/m zondag 11:00-17:00 uur
Alle openingstijden

Tickets

Tickets zijn zowel online als bij de museumkassa verkrijgbaar.

Tickets kopen