nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 – 17:00 uur

Mondriaan Fietstocht

Terwijl we nog volop genieten van het zomerse weer, kijken we al uit naar activiteiten in de nazomer. Dit jaar zal er wederom een Mondriaan fietstocht door de omgeving van Winterswijk georganiseerd worden. Deze fietstocht zal plaatsvinden op 22 september van 13:30 tot 15:30 onder begeleiding van Vic Hulshof, na de opening van Rotating Panorama//BOS. De tocht is rond de 20 kilometer en we zullen eindigen met een drankje bij de Gulle Smid.

Fiets met ons mee naar plekken in de Achterhoek die voor Piet Mondriaan als inspiratiebron dienden. Het coulisselandschap, de monumentale boerderijen en de gezelligheid komen allemaal aan bod. Langs de fietsroute zijn 15 schilderijlijsten in het landschap geplaatst. Zo kunt u beide vergezichten naast elkaar zien: het schilderij van Mondriaan en het huidige landschap.

Vorig jaar werd de Mondriaan Fietstocht met veel enthousiasme ontvangen. In tegenstelling tot Piet, hopen wij terug te keren met karretje en al!

Opgeven kan via info@villamondriaan.nl

Deelnamekosten
Inclusief drankje bij de Gulle Smid. U wordt verzocht om vooraf aan de activiteit dit bedrag bij de kassa af te rekenen.

Vrienden €10,-
Niet-Vrienden €12,-

Terug naar overzicht