zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Escape Room: het Mysterie van Mondriaan

In ‘Het Mysterie van Mondriaan’ worden bezoekers uitgedaagd om het grote mysterie rondom Mondriaan te ontrafelen. Dit gebeurt door middel van het voltooien van spannende opdrachten en puzzels, waarbij spelers binnen een uur uit de escape room moeten ontsnappen. 'Het Mysterie van Mondriaan' is een samenwerking tussen museum Villa Mondriaan en Escape Room Winterswijk. De escape room is voor iedereen: van jong tot oud en van escape room-fan tot kunstliefhebber. 

'Het Mysterie van Mondriaan' is enkel als groepsactiviteit (3 tot 7 personen per groep) te boeken. Op deze pagina kunt u direct online 'het Mysterie van Mondriaan' reserveren!

Tarieven 'Het Mysterie van Mondriaan' 
Ma t/m Do - €99,- per groep (max. 7 personen per team)
Vr t/m Zo - €119,- per groep (max. 7 personen per team)

Wilt u voor of na het spelen van de escape room een bezoek brengen aan museum Villa Mondriaan? Dat kan! U kunt via Escape Room Winterswijk museumtickets kopen voor een speciaal tarief:

tot 15 personen: €9,- per persoon
Vanaf 15 personen: €8,- per persoon

Deze aanbieding kunt u reserveren via info@escaperoomwinterswijk.nl

In de winterperiode is het museum niet voor publiek geopend van maandag t/m donderdag, maar is het wel mogelijk om op die dagen een rondleiding te reserveren tussen 9 - 17 uur. Dan opent het museum speciaal voor jullie groep zijn deuren. Een rondleiding is dan verplicht en kost 50 euro, plus de entreekosten per persoon.

Meer informatie: www.escaperoomwinterswijk.nl
Adres escape room: Laan van Hilbelink 6, 7101 WG Winterswijk
Telefoon: +31 6 835 66 174 

 

      

new nike air max 2019