nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Kennis maken met | Evelien

3 jul 2020

Maak kennis met één van onze beheerders! Evelien is bij Villa Mondriaan verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het museum. Maar deuren open en dicht doen is niet het enige dat ze doet. Om je een beeld te geven van wat er allemaal gebeurd in en rondom het museum, vertellen we je wat over Evelien.

Als Winterswijker kende ze het museum wel, maar was ze hier nog nooit binnen geweest. Met Mondriaan heeft ze dan ook niet heel veel. Desondanks kwam ze uiteindelijk wel bij ons terecht. Beheerder zijn bleek namelijk erg bij haar te passen. Ze is graag bezig en de tijden sluiten goed aan op wat ze nog meer doet. Ook haar achtergrond als beveiliger helpt daarbij.

Met alleen maar mannelijke collega-beheerders van in de zestig is Evelien niet per se het stereotype beheerder. Ze geeft toe dat zij wel aan haar moesten wennen, maar onderhand is ze niet meer weg te denken uit ons team. En dat team blijkt erg behulpzaam én gezellig! Evelien laat weten dat iedereen erg collegiaal is en elkaar regelmatig te hulp schiet. Als er een keer iemand niet kan bijvoorbeeld. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Of ze het zou aanraden? Jazeker, in ieder geval wel als je graag achter de schermen bezig bent. Het is ook makkelijk te combineren. Evelien is er namelijk ’s ochtends maar twintig minuten en aan het eind van de middag een uurtje aan kwijt. Niet verkeerd dus, dat beheren.

Terug naar overzicht