nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Veilig Villa Mondriaan bezoeken

Villa Mondriaan is gewoon open voor bezoek! Wij doen er alles aan om uw bezoek aan het museum zo veilig mogelijk te maken.

Tickets reserveren

Het is verplicht om voorafgaand aan uw bezoek een ticket te boeken. Neem dit ticket geprint mee naar het museum. Lukt het niet om online te boeken, of kunt u niet printen? Reserveer uw ticket dan telefonisch op 0543-515400.

Tijdsloten

Bij het reserveren van een ticket selecteert u een tijdslot. Vanaf de door u gekozen tijd heeft u een half uur om het museum binnen te gaan. Na binnenkomst kunt u zo lang blijven als u wilt.

Hygiëne en looproutes

In het museum treffen wij extra hygiënemaatregelen en hanteren wij looproutes. Ook zijn er meerdere plekken in het museum waar u uw handen kunt desinfecteren. Uiteraard wordt u geacht te aller tijden anderhalve meter afstand te houden van onze medewerkers en uw medebezoekers.

Mondkapjes

Al onze medewerkers dragen mondkapjes. Ook voor alle bezoekers vanaf 13 jaar is het verplicht om in het museum een mondkapje te dragen. Heeft u deze niet bij zich, dan zijn ze te koop in de museumwinkel.

Audiotours

Het is nog steeds mogelijk om gratis audiotours te lenen van het museum. Wij desinfecteren de apparaten en koptelefoons na ieder gebruik. Als u liever geen koptelefoon van het museum gebruikt kunt u uw eigen oortjes meenemen of een setje kopen in de museumwinkel. Ook kunt u de audiotours op uw eigen telefoon beluisteren via de app Smartify. Smartify is te downloaden via de App Store of de Google Play Store.

Museumcafé

Ons museumcafé is helaas gesloten. Horeca-arrangementen zijn momenteel dan ook niet mogelijk. Onze horecapartner Bijzonder Gewoon is open voor afhaal in hun filiaal aan de Bossesteeg.

 

Boek hier uw tickets