nl
nl de en
Dinsdag tot en met zondag geopend | 11:00 tot 17:00 uur
Tickets kopen

Educatie

Museum Villa Mondriaan biedt een breed educatief programma ​én wisselende workshops aan voor elk type onderwijs. Tevens kunnen de workshops geboekt worden door kinderen en (jong)volwassenen op eigen initiatief. Combinaties tussen verschillende activiteiten zijn altijd mogelijk. Bekijk de verschillende opties hieronder.

Wilt u een workshop boeken of een programma samenstellen? Neem contact op met de junior-directeur educatie via educatie@villamondriaan.nl of 0543 51 54 00. We denken graag met u mee!

Leer meer over Mondriaan

Wil jij met je groep meer te weten komen over Mondriaan en ons museum? Dan is een van deze workshops voor jullie. We hebben een breed aanbod aan programma’s waar aandacht wordt besteed aan Mondriaan, aangepast op verschillende doelgroepen. Kijk hier dus vooral even rond!

Mondriaan als springplank

Is alleen leren over Mondriaan niet genoeg voor jullie groep? Dan hebben wij ook een aantal programma’s waar je verschillende vaardigheden kunt ontwikkelen terwijl je over Mondriaan leert. Denk hierbij aan vreemde talen, theater of eindexamentraining. Spreekt dit jou aan? Kijk dan gerust even rond.

Workshops

Wil je liever de handen uit de mouwen steken met je groep? Dan is een van de workshops wellicht geschikt. Stap in de schoenen van Mondriaan en ga creatief aan de slag met je groep.