zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Rondleidingen

Villa Mondriaan is een museum vol verhalen over de jonge jaren van Piet Mondriaan. Onze rondleiders kennen deze veelal onbekende verhalen en delen deze graag met je tijdens een begeleide tour door ons museum.  Je zult de schilderijen met heel andere ogen bekijken, wanneer je leert over de inspiratiebronnen van Piet Mondriaan, zijn leermeesters en de locaties in Winterswijk waar zijn werk tot stand kwam. 

Mocht je interesse hebben om deze locaties met eigen ogen te zien, dan kun je tevens deelnemen aan de  Mondriaanwandeling door Winterswijk, die op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een gids te lopen is. Wil je na het bezoek nog even nagenieten? In ons gezellige museumcafé  bieden wij je graag een kop koffie met gebak aan. Ook zijn er mogelijkheden voor lunches en borrels. Voor grotere gezelschappen hebben wij op de eerste verdieping een aparte ruimte, deze kan tevens gehuurd worden voor vergaderingen en evenementen.

Heb je interesse in een rondleiding of kunnen wij op een andere manier iets betekenen? Je kunt je wensen of vragen per e-mail aan ons doorgeven via info@villamondriaan.nl. Wij zullen dan contact opnemen en een vrijblijvende offerte opsturen.

Kosten

Rondleiding: € 50,00 
Rondleiding door de museumdirecteur: € 100,00 (vroeg reserveren gewenst)
Meet & Greet met een junior-directeur van 20 minuten: € 40,00 
Mondriaanwandeling door Winterswijk met rondleiding: € 50,00 
Vergaderarrangement: prijs op aanvraag
Lunch/dinerarrangement: prijs op aanvraag

De prijzen zijn exclusief entree. Wij hanteren een maximum groepsgrootte van 15 personen per gids. 

cheap nike air max 90