zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Piet Partijtje

Vier je verjaardag samen met Piet Mondriaan!

Op zoek naar een bijzonder kinderfeestje om nooit meer te vergeten? Kom naar museum Villa Mondriaan en vier je feestje samen met de wereldberoemde schilder Piet Mondriaan!

In de mooie witte villa, waar Villa Mondriaan is gesitueerd, groeide deze wereldberoemde schilder op. Tijdens je verjaardagsfeestje zal jij, net zoals een jonge Piet en al zijn vriendjes ongetwijfeld deden, op avontuur gaan in zijn ouderlijk huis.

Na dit heuse avontuur is het tijd voor de nodige dosis creativiteit! In het huis waar een echte kunstenaar is opgegroeid, hoopt Villa Mondriaan ook in jou een echte kunstenaar (én zoetekauw) naar boven te brengen.

Het kinderfeestje wordt aangeboden op vrijdag- en zaterdagmiddagen van 14.00-16.30 uur. Het feestje is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar oud. De kosten van het feestje bedragen €40,- (opstartkosten) plus €10,- per kind. Voor deze prijs ontvang je ook nog een speciaal voor jouw feestje gemaakte uitnodiging en krijgt iedereen na afloop een cadeautje mee. Bovendien zullen er tijdens het kinderfeestje foto’s worden gemaakt die na afloop digitaal naar je opgestuurd worden.

Enthousiast? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op via educatie@villamondriaan.nl.

new nike air max 2019