zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Kleurrijke lezing door Christie van der Haak in museum Villa Mondriaan

Op donderdag 25 januari geeft de bekende kunstenaar Christie van der Haak een lezing in museum Villa Mondriaan. De lezing wordt gehouden ter gelegenheid van haar succesvolle Dutch Design-tentoonstelling in het Arco-paviljoen van het museum, die wegens succes tot en met 25 februari is verlengd.

Tijdens de lezing zal Van der Haak vertellen over haar werk en inspiratiebronnen. Veelzijdige motieven vormen de kern van haar kunst. In de uitvoering combineert de ontwerpster traditionele, uitbundige patronen met hedendaagse designtechnieken. In 2015 won Van der Haak de Ouborgprijs, een oeuvreprijs voor Haagse kunstenaars, waarna zij een solotentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag hield. En ook internationaal heeft haar werk grote bekendheid verworven. Zo was haar installatie MORE IS MORE bijvoorbeeld de grootste publieke installatie van de Art Basel Miami Beach/Miami Art Week 2016. De gevel en lobby van museum The Wolfsonian werden hierbij bekleed in kleurrijke, op Batik geïnspireerde patronen.

De lezing vindt plaats op donderdag 25 januari om 20 uur. Deelname bedraagt €10,00 per persoon. Voor Vrienden van Villa Mondriaan bedraagt de toegang €7,50. Voor deelname is reserveren verplicht. U kunt een plek reserveren door te mailen naar info@villamondriaan.nl.

Foto: Christie van der Haak, More is More (2016). Presentatie The Wolfsonian Miami

cheap nike air max 90

←terug naar overzicht