zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Wegens succes tentoonstelling Christie van der Haak in Arco-paviljoen verlengd

De tentoonstelling Dutch Design: Christie van der Haak is nog de hele winterperiode te zien in museum Villa Mondriaan. Vanwege aanhoudend succes is de tentoonstelling verlengd tot en met 25 februari.

De kleurrijke patronen van Christie van der Haak zijn een lust voor het oog. Na Miami, Cuba en Den Haag zijn haar speciale combinaties van kleurrijke prints ook in Winterswijk een groot succes. Daarom is de tentoonstelling in het Arco-paviljoen verlengd tot en met 25 februari 2018.

Veelzijdige motieven vormen de basis voor de kleurrijke ontwerpen van Christie van der Haak. De ontwerpster mengt op creatieve wijze uiteenlopende technieken en materialen, zoals handgeweven tapijten met intense kleurenprints op behang. De combinatie van handwerk en mechanische technieken staan dan ook centraal. Haar kunstwerk in museum Villa Mondriaan tovert het Arco-paviljoen om tot een levendig en bont schouwspel.

In het kader van de 100ste verjaardag van kunstbeweging De Stijl viert Villa Mondriaan de innovatie van Dutch Design in het Arco-paviljoen in het museum. Het populaire werk van Christie van der Haak in het Arco-paviljoen zal dan ook de grote afsluiter zijn van het themajaar ‘100 jaar De Stijl: Van Mondriaan tot Dutch Design’.

Speciaal voor de tentoonstelling komt Christie van der Haak op 25 januari 2018 om 19:30 uur persoonlijk een lezing verzorgen over haar werk. U kunt een plek voor haar lezing reserveren via info@villamondriaan.nl.

←terug naar overzicht