zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

VTS-Soiree in Villa Mondriaan

VTS staat voor ‘Visual Thinking Strategies’, een nieuw concept waarbij aandacht wordt besteed aan het kijken naar kunst vanuit het perspectief van een groep. Deelnemers leren dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Door goed naar elkaar te luisteren en met elkaar te overleggen kan er heel veel in een schilderij ontdekt worden.

Villa Mondriaan en VTS Nederland nodigen u graag uit voor een avond kunstkijken volgens Visual Thinking Strategies (VTS). Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden kennis maken met deze in de Verenigde Staten ontwikkelde methodiek die mensen leert beter te observeren door naar kunstwerken te kijken. Het wordt daar al jaren met succes toegepast in het onderwijs, musea en de gezondheidszorg. Sinds kort wordt VTS ook in Nederland aangeboden. Villa Mondriaan biedt een VTS-Soiree aan voor geinteresseerden uit het primair onderwijs en de dementiezorg (zowel professionals als mantelzorgers).

Primair onderwijs

Dementiezorg (professionals en mantelzorgers)

U bent van harte welkom. De bijeenkomst is gratis en het aantal plaatsen beperkt. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@villamondriaan.nl

Praktische informatie
Datum: donderdag 22 juni, van 19:00 tot 20:30 uur, inloop vanaf 18.30 uur.
Locatie: Villa Mondriaan, Zonnebrink 4, Winterswijk
Aanmelden: info@villamondriaan.nl, onder vermelding van VTS-soiree en aantal personen.

Meer informatie: 
https://villamondriaan.nl/nl/vts http://www.vtsnederland.org/  http://vtshome.org/

←terug naar overzicht