zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Villa Mondriaan en Boogie Woogie organiseren dansworkshop ‘Boogie Woogie’

Dit jaar viert Winterswijk het 100-jarig jubileum van kunstbeweging De Stijl, waarvan Piet Mondriaan één van de oprichters was. In het kader van dit bijzondere jubileumjaar is er in Winterswijk een uitgebreid programma met concerten en activiteiten. Eén van deze activiteiten is de dansworkshop ‘Boogie Woogie voor volwassenen’ op zondagmiddag 14 mei in Boogie Woogie.

Dans de Boogie Woogie

Op zondag 14 mei wordt om 15.00 uur de dansworkshop voor volwassenen 'Boogie Woogie' gehouden in het Boogie Woogie Cultuurcentrum in Winterswijk. Piet Mondriaan was een groot liefhebber van Boogie Woogie muziek. Tijdens zijn periode in New York maakte Mondriaan het bekende werk Victory Boogie Woogie, geïnspireerd door de muziek- en dansstijl. De dansworkshop op 14 mei staat helemaal in het teken van Boogie Woogie, ook wel Rock 'n' Roll 'oude stijl' genoemd. De workshop wordt verzorgd door dansstudio Vieberink uit Aalten.

Aanmelden

Deelname aan de workshop bedraagt €10,00 per persoon. Betaling vindt plaats op de dag zelf. Aanmelden kan per e-mail bij marian@boogiewoogie.nl onder vermelding van voor- en achternaam (klik op de link om je direct aan te melden). De middag is naar verwachting om 17.00 uur afgelopen.

Voorafgaand aan de workshop duiken in het leven van Piet Mondriaan? Kom dan op zondag 14 mei eerst naar Villa Mondriaan! Tegen inlevering van de bevestigingsmail van de dansworkshop krijg je bij Villa Mondriaan € 2,00 korting op de entree.

Boogie Woogie Cultuurcentrum
Roelvinkstraat 2
7101 GN  Winterswijk
www.boogiewoogie.nl 
 

←terug naar overzicht