zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Samenwerking Steengroevetheater en Villa Mondriaan

Na het overweldigende succes van het uitverkochte ‘The Wall’ in 2014, ‘Symfonia I’ in 2013 en ‘Oersprong’ in 2012, vindt dit jaar in het Steengroevetheater opnieuw een wervelend, betoverend en indrukwekkend concert plaats. Meer dan 200 regionale musici, 100 zangers en tientallen acteurs nemen u mee naar een wonderlijke wereld in een uitzonderlijk decor, waar zij u trakteren op een grandioze avond. Met het stuk Symfonia II: Van Bach tot Van Buuren kunt u rekenen op een fascinerende muzikale show met zang, dans en theater.

Villa Mondriaan bewondert dit mooie Winterswijkse initiatief en daarom kunt u in de week van de voorstellingen met korting naar het museum. Op vertoon van uw entreekaart voor het Steengroeve Theater kunt u namelijk van 10 t/m 16 augustus voor de halve prijs Villa Mondriaan bezoeken!

In de huidige tentoonstelling Mondriaan en Nolde in de natuur toont Villa Mondriaan de fascinerende beginperiode van de wereldberoemde kunstenaars Piet Mondriaan en Emil Nolde. Mondriaan en Nolde hebben beiden roem verworven met hun late werk, maar schilderen in de eerste jaren van hun carrière verassend gelijk werk. Kom het vroege talent van deze bijzondere kunstenaars ontdekken!

 

←terug naar overzicht