zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Openluchtstuk Het Mondriaan Mysterie

Op vrijdag 12 juni, zaterdag 13, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni voert toneelvereniging T.O.E.P. het openluchtstuk 'Het Mondriaan Mysterie' op in Winterswijk-Kotten.

Het stuk speelt zich af rondom Villa Mondriaan en het toneelstuk begint met de opening van het museum. Net zoals in mei 2013 wordt Villa Mondriaan te Kotten geopend door prinses Beatrix, al zou het ditmaal wel eens anders af kunnen lopen…
Prinses Beatrix schenkt het museum een briefje dat Piet Mondriaan op zijn sterfbed heeft geschreven. Het is een belangrijke aanwinst voor Villa Mondriaan. Er blijkt echter van alles aan de hand te zijn met dit briefje en al gauw wordt Kotten het middelpunt van de wereld. Militairen, de FBI en belangrijke wereldleiders reizen naar Kotten om het raadsel rondom het briefje op te lossen en daarmee groot naderend onheil te voorkomen. De inwoners van Kotten vinden deze aandacht maar niks, echter helpen ze graag mee om ‘Het Mondriaan Mysterie’ op te lossen.

Het toneelstuk wordt opgevoerd op de unieke buitenlocatie 't Wieber te Winterswijk-Kotten. Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Storm. Meer informatie kunt u hier vinden.

←terug naar overzicht