zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Programma 7 maart

Programma Piet is Jarig van zaterdag 7 maart

Kleurwedstrijd en kindertentoonstelling van 11:00 tot 17:00 uur
Hou je ook van schilderen en kleuren? Kom dan tijdens Piet is jarig de speciale kleurplaat inkleuren en hang hem op in onze kindertentoonstelling! Als deelnemer maak je kans op een bijzondere prijs: een creatief kinderfeestje voor jezelf en jouw vriendjes in ons nieuwe kinderatelier. Wil je de kleurplaat al vast thuis kleuren? Je kunt er eentje ophalen in het museum, bij de VVV of verschillende (kinder)winkels in Winterswijk.

Gratis Nedelandstalige rondleidingen: 11:30/ 13:00/ 14:30/ 16:00 uur
Reserveren niet mogelijk. Maximaal aantal deelnemers 20 personen. Verzamelen in de gang van het museum. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Gratis Nederlandstalige kinderrondleiding: 12:00
Tijdens de interactieve rondleiding worden de kinderen meegenomen in de wondere wereld van Piet Mondriaan. Reserveren niet mogelijk. Maximum aantal deelnemers 15 kinderen. Voor kinderen vanaf 6 jaar. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. Ouders wordt vriendelijk verzocht op eigen gelegenheid het museum te bezoeken.

Gratis Duitstalige rondleiding: 14:00 uur
Reserveren niet mogelijk. Maximaal aantal deelnemers 20 personen. Verzamelen in de gang van het museum. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Gratis Schilderworkshop in de tuin: 12:00/ 14:00 uur
Ontdek de kunstenaar in jezelf! Reserveren niet mogelijk, en bij slecht weer wordt de workshop afgelast. Maximaal aantal deelnemers 15 personen. Verzamelen in de tuin van het museum. De schilderworkshop duurt een uur tot anderhalf uur en wordt gegeven door Vic Hulshof.

Concert tussen de schilderijen: Tim Akkerman 17:00 uur
In 2011 wist Tim Akkerman zich te ontworstelen aan het imago van tiener- en rockidool en kwam met het zeer persoonlijk en ingetogen album ANNO. Deze (voormalig Di-rect) zanger laat zich bij het maken van zijn muziek graag inspireren door Piet Mondriaan. Onlangs bezocht hij Villa Mondriaan en was verrast dat bij ons een werk hangt waarop hij een nummer heeft geschreven voor zijn jongste album ‘The Journey’. Tijdens het intieme concert zal Tim in ieder geval dit nummer spelen bij zijn inspiratiebron Bos van Piet Mondriaan.

Luister hier meer: https://www.youtube.com/watch?v=pkM2BHT7WTU

←terug naar overzicht