zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Bereikbaarheid

 

Trein

Vanaf Arnhem en Zutphen rijden de treinen van Arriva richting Winterswijk. Winterswijk heeft een eigen station, dat vanaf Arnhem met ongeveer een uur reistijd te bereiken is. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar Villa Mondriaan. Plan uw reis via ns.nl of 9292.nl.

Wanneer u voor het station staat, loopt u rechts richting de Kleine Parallelweg. Vervolgens gaat u met de bocht mee naar links de Dingstraat in: deze weg loopt u helemaal uit. De Dingstraat gaat over in de Zonnebrink, waar u na enkele meters het museum aan uw linkerhand vindt. Loop nog even door naar de Ratumsestraat en sla linksaf; hier is de ingang.

Parkeermogelijkheden

In de buurt van Villa Mondriaan is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig. De verschillende parkeerplaatsen worden met borden aangegeven.

Parkeerplaats ‘Wheme’: Volg de wandelroute richting ‘Markt’. Loop rechts achter de Jacobskerk langs en sla rechtsaf de Ratumsestraat in. Volg deze straat tot bijna het einde; Villa Mondriaan bevindt zich aan uw rechterhand.

Parkeerplaats ‘Markt’ (let op: deze parkeerplaats is gelegen in het centrum: Op woensdag en zaterdag is hier markt en kan er niet geparkeerd worden). Loop achter de Jacobskerk langs en sla de Ratumsestraat in. Volg deze straat tot bijna het einde; Villa Mondriaan bevindt zich aan uw rechterhand.

Parkeerplaats Scholtenbrug: Volg de wandelroute naar Ratumsestraat, sla linksaf. U ziet de ingang van Villa Mondriaan aan uw rechterhand.

 

air max 90 essential sale