zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Vriendenuitje 30 september 2018 (Vol)

De nieuwe Vriendencampagne van museum Villa Mondriaan is van start. De komende tijd gaat museum Villa Mondriaan meer activiteiten organiseren voor zijn Vrienden. Op zondag 30 september 2018 vindt daarom het eerste Vriendenuitje plaats. Het thema is ‘Aan zee’. Zo bezoeken we o.a. de tentoonstelling ‘Aan zee’ in het Gemeentemuseum Den Haag. Villa Mondriaan werkt voor zijn tentoonstellingen altijd nauw samen met het Gemeentemuseum, tijd dus om onze Vrienden daar mee naartoe te nemen!
Omdat nieuwe Vrienden binnen de nieuwe Vriendencampagne heel belangrijk zijn, mogen potentiele vrienden zich vanaf 15 juli ook opgeven voor het uitje naar Den Haag. 

Het dagprogramma is als volgt:

9:00 uur: Vertrek vanaf Theater de Storm in Winterswijk
11:30 uur: Ontvangst bij Gemeentemuseum Den Haag met een kop koffie/thee
12:15-13:30 uur: Rondleiding door de tentoonstelling ‘Aan Zee’ met o.a. werk van Piet Mondriaan
13:30 uur: Lunch op eigen gelegenheid
14:30 uur: Programma naar eigen keuze:
     Optie 1: Op eigen gelegenheid de rest van het Gemeentemuseum Den         
                     Haag/Fotomuseum Den Haag/GEM bezoeken
     Optie 2: Met de bus mee naar het Haagse strand
     Optie 3: Met de bus mee naar museum Beelden aan Zee (gratis met Museumkaart)
18:00 uur: Vertrek richting Winterswijk
20:30 uur: Aankomst bij Theater de Storm in Winterswijk

Deelname aan het Vriendenuitje kost €27,50 p.p. Dit bedrag dient uiterlijk vrijdag 21 september overgemaakt te zijn op rekeningnummer NL06RABO0103647163 t.n.v. Stichting Villa Mondriaan, onder vermelding van uw naam en de omschrijving ‘Vriendenuitje 2018’. Bij het bedrag zitten de busreis, entree en rondleiding bij het Gemeentemuseum en de kop koffie bij aankomst inbegrepen. Introducees zijn welkom. We verzoeken u om uw Museumkaart mee te nemen voor de entree bij het Gemeentemuseum.

Helaas is het Vriendenuitje naar Den Haag vol. Op 12 april zal er een nieuw Vriendenuitje worden georganiseerd en zal naar Amersfoort gaan. Wilt u daarvan op de hoogte worden gehouden, dan kunt een mail sturen naar info@villamondriaan.nl

cheap nike air max 90

←terug naar overzicht