zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Stem op museum Villa Mondriaan bij Hart voor de Achterhoek

Van 22 mei t/m 6 juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen op stichtingen en verenigingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere stem is geld waard en komt ten goede aan het ontwikkelen of uitbreiden van mooie projecten.

Museum Villa Mondriaan vertelt met zijn tentoonstellingen en activiteiten aan zoveel mogelijk mensen het verhaal van Piet Mondriaan in de Achterhoek. Met een groot educatief aanbod ligt daarbij ook een sterke focus op de jeugd. Het museum wil dat iedere leerling in Winterswijk en omstreken opgroeit met het verhaal van Piet Mondriaan en zo al vroeg kennis maakt met kunst en musea. Het komende jaar wil Villa Mondriaan zijn Duitse educatieaanbod verder uitbreiden, om zo ook nog meer kinderen over de grens kennis laten maken met het erfgoed van Mondriaan.

Alle leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mogen vijf stemmen verdelen over verschillende organisaties. Per organisatie mogen maximaal twee stemmen uitgebracht worden. Met uw stemmen wordt het educatieaanbod van museum Villa Mondriaan verbeterd en uitgebreid.

 

Heeft u na het stemmen op Villa Mondriaan nog stemmen over? Stem dan op de Koppelkerk in Bredevoort om het kunst- en cultuurklimaat in de regio te laten blijven groeien! 

new nike air max 2019

←terug naar overzicht