zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Programma 8 maart

Programma Piet is Jarig van zondag 8 maart

Kleurwedstrijd en kindertentoonstelling van 11:00 tot 17:00
Hou je ook van schilderen en kleuren? Kom dan tijdens Piet is jarig de speciale kleurplaat inkleuren en hang hem op in onze kindertentoonstelling! Als deelnemer maak je kans op een bijzondere prijs: een creatief kinderfeestje voor jezelf en jouw vriendjes in ons nieuwe kinderatelier. Wil je de kleurplaat al vast thuis kleuren? Je kunt er eentje ophalen in het museum, bij de VVV of verschillende (kinder)winkels in Winterswijk.

Gratis Nederlandstalige rondleidingen:11:30/ 13:00/ 14:30/ 16:00 uur
Reserveren niet mogelijk. Maximaal aantal deelnemers 20 personen. Verzamelen in de gang van het museum. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Gratis Nederlandstalige Kinderrondleiding: 12:00
Tijdens de interactieve rondleiding worden de kinderen meegenomen in de wondere wereld van Piet Mondriaan. Reserveren niet mogelijk. Maximum aantal deelnemers 15 kinderen. Voor kinderen vanaf 6 jaar. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. Ouders wordt vriendelijk verzocht op eigen gelegenheid het museum te bezoeken.

Gratis Duitstalige rondleidingen: 14:00 uur
Reserveren niet mogelijk. Maximaal aantal deelnemers 20 personen. Verzamelen in de gang van het museum. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Gratis Schilderworkshop in de tuin:  12:00/ 14:00 uur
Ontdek de kunstenaar in jezelf! Reserveren niet mogelijk, en bij slecht weer wordt de workshop afgelast. Maximaal aantal deelnemers 15 personen. Verzamelen in de tuin van het museum. De schilderworkshop duurt een uur tot anderhalf uur en wordt gegeven door Vic Hulshof.

Concert tussen de schilderijen: Eefje de Visser 17:00 uur
Twee en een half jaar na het succesvolle debuutalbum ‘de Koek’ brengt singer/ songwriter Eefje de Visser haar tweede album uit getiteld ‘Het is’. Over de eerste plaat waren de critici lovend: ‘Vernuftig’, ’gedurfd’ en ‘loepzuiver’ werden genoemd. Met ‘Het is’ slaat ze een nieuwe maar vertrouwde weg in. Eefjes warme stem en eigen geluid krijgen alle ruimte. Het album ademt rust, maar de onverwachte melodieën en tuimelende teksten blijven aanwezig.
Tijdens het concert in Villa Mondriaan zal Eefje de Visser tussen de schilderijen nummers van haar nieuwe album ten gehore brengen.

Bekijk hier meer van Eefje de Visser: https://www.youtube.com/watch?v=vC_kKMHZGp

←terug naar overzicht