zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Piet is jarig!

Op 8, 9 en 10 maart viert museum Villa Mondriaan de 147e verjaardag van Piet Mondriaan. Mis het niet en kom ook gezellig op visite! Drie dagen lang vieren we de verjaardag van een van Winterswijks meest bekende inwoner. Gedurende dit weekend betaal je slechts €4,50 entree, inclusief koffie en feesttaart. Om het weekend extra feestelijk te maken, is er een speciaal programma.

Iedere dag is er een uitgebreid programma vol met gratis lezingen, workshops en activiteiten. Zo geeft op zaterdag 9 maart museumdirecteur Gemma Boon (Museum No Hero in Delden) een lezing over Gerrit Rietveld. Daarnaast zijn er elke dag gratis rondleidingen door net geopende tentoonstelling ‘Face Off’ over de portretten van Piet Mondriaan en kunt u meedoen aan allerlei kosteloze workshops voor jong en oud. Kortom, genoeg te doen dit weekend bij museum Villa Mondriaan!

Ook de Mondriaan-escape room viert de verjaardag van Piet. Vanwege de 147e verjaardag van Mondriaan krijg je 14,7% korting op je Escape room-bezoek op 8, 9 en 10 maart. De korting is alleen te gebruiken voor boekingen, die plaatsvinden in de escape room gedurende de week van 4 t/m 10 maart. Je kunt de kortingscode PIETISJARIG invullen bij een boeking via de website van Escape Room Winterswijk.

Het volledige programma volgt medio februari op deze website.

cheap nike air max 90

←terug naar overzicht