zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

KunstOer bij Villa Mondriaan

KunstOer is een driedaagse manifestatie in Winterswijk waar erfgoed, kunst en de natuur samenkomen in een prachtige route. Op 21 mei bestaat het museum tevens 5 jaar. Daarom biedt Villa Mondriaan gedurende KunstOer twee exclusieve workshops voor jong en oud aan.

Ga op zondag 20 mei en maandag 21 mei tussen 11:00 tot 14:00 aan de slag met het ontwerpen van je eigen canvastas. Geheel in de stijl van de jonge Mondriaan gaan we deze ochtend aan de hand van sjablonen van de Jacobskerk of de appelboom onze eigen Mondriaantas creëren. Zo kun je je creatie overal mee naartoe nemen!

Op zondag 20 mei en maandag 21 kun je ook meedoen aan een workshop schilderen op muziek in het Villa Atelier. Jazz was een van de grote inspiratiebronnen voor Mondriaans latere werken. Welke muziek inspireert jou? Kom er tijdens de workshop in het Villa Atelier tussen 14:00 en 17:00 uur achter wat verschillende muziekstijlen met je kunst doen!

De workshops tijdens KunstOer zijn met vrije inloop: je kunt op elk moment meedoen. Deelname aan een workshop is gratis. Je dient wel in het bezit te zijn van een entreebewijs van Villa Mondriaan. Deelnemers aan KunstOer betalen op vertoon van hun boekje slechts €5,-. Kinderen tot en met 18 jaar mogen het museum altijd gratis bezoeken.

cheap nike air max 90

←terug naar overzicht