zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Gelderse Museumdag

Laat je dromen uitkomen in Villa Mondriaan!

Als achtjarig jongetje kwam Piet Mondriaan aan de Zonnebrink 4 in Winterswijk te wonen. Hij had maar één grote droom: een wereldberoemde kunstenaar worden! Vandaag de dag kent iedereen over de hele wereld de kunstwerken van Piet. Tijdens de Gelderse Museumdag op zaterdag 24 oktober met het thema 'Tussen Droom en Daad' tovert Villa Mondriaan de beroemde appelboom van Piet om tot wensboom. Hang hier al jouw mooiste dromen op, opdat deze uitkomen net zoals de grote droom van Piet. Daarnaast kun je in het gloednieuwe Villa Atelier ook nog eens een Piet Mondriaan dromenvanger of mobiel voor boven je bed maken. Zo komen die prachtige dromen van je zeker weten uit!

Zaterdag 24 oktober mag iedereen voor €1,- het museum in. Kinderen mogen daarnaast gratis deelnemen aan de activiteiten, die van 13.00-16.00 uur plaatsvinden.

De Gelderse Museumdag is een initiatief van Erfgoed Gelderland en wordt uitgevoerd met ondersteuning van de Provincie Gelderland. Met dit jaarlijks terugkerende evenement wordt een museumbezoek voor iedereen toegankelijk! Kinderen en hun families kunnen tegen de gereduceerde toegangsprijs van €1,- meer dan 75 Gelderse musea bezoeken en deelnemen aan activiteiten die bij het thema ‘Tussen Droom en Daad’ passen. Voor meer informatie over de Gelderse Museumdag 2015, kijk op: www.geldersemuseumdag.nl
 

new nike air max 2019

←terug naar overzicht