zonnebrink 4, 7101 nc winterswijk

Agenda

28 april 
Koopzondag in Museum Villa Mondriaan

Wat is de tijd weer voorbij gevolgen: de laatste zondag van de maand staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor koopzondag! Dit keer staat het Villa Atelier in het teken van het maken van ansichtkaarten. Hoe leuk is dat! Als inspiratie kan je één van Mondriaans schilderijen gebruiken en vervolgens decoreren met glitters, met stukjes papier of met viltstift en kleurpotloden. Verstuur hem naar opa en oma, een goede vriend of gewoon naar jezelf. Wij doen hem voor je op de bus. 

Elke koopzondag mogen begeleiders (max. 2 personen begeleiding per kind) voor de gereduceerde toegangsprijs van €7,- het museum bezoeken. Kinderen mogen zelfs gratis naar binnen. De workshop is van 11 - 13 uur en gedurende deze twee uur kan er gewoon binnen worden gelopen. Wie weet ontdekken we in het ouderlijk huis van Mondriaan het volgende kunstenaarstalent van Winterswijk!

8 maart t/m 22 september 
Nieuwe tentoonstelling: Face Off: Mondriaan vs. hedendaagse kunstenaars

Van 8 maart tot en met 22 september vindt de tentoonstelling Face Off: Mondriaan vs. hedendaagse kunstenaars plaats in museum Villa Mondriaan. Face Off toont de portretten van Piet Mondriaan. Recht daartegenover zet Villa Mondriaan de schilderijen van hedendaagse portretmakers als Philip Akkerman, Koos Breukel en Maayke Schuitema in een creatieve confrontatie – een ware culturele face off.

Klik hier voor meer informatie