nl
nl de en
Geopend | Dinsdag t/m zondag | 11:00 uur tot 17:00 uur
Tickets kopen

Bijzonder Gewoon arrangement (vanaf 2 personen)

U brengt een bezoek museum Villa Mondriaan. Het anderhalf uur durende bezoek aan Villa Mondriaan is inclusief: audiotour, aansluitend staat er in het museum café een kop koffie of thee en een huisgemaakte brownie, voor u klaar. Voor kinderen is het mogelijk om een speurtocht door het museum te maken, deze leidt je naar alle hoeken van het museum. Voor hen staat een heerlijk glaasje ranja, met wat lekkers klaar aan het einde van de speurtocht.

Aansluitend gaat u op pad met de Mondriaanwandeling. Een wandeling door Piets Winterswijk, waar u enkele plekken zult herkennen van zijn schilderijen en tekeningen in het landschap. Deze wandeling zal ongeveer een uur tot anderhalf duren met als eindbestemming Lunchcafé Bijzonder Gewoon, waar een heerlijk lunchplankje voor u en uw gezelschap wordt verzorgd (soepje, broodje van de chef en een heerlijke salade) & 2 consumpties naar keuze.

Bijzonder Gewoon arrangement, volwassene | € 24,00 p.p.

Bijzonder Gewoon arrangement, kind | € 15,00 p.k.

Een Bijzonder Gewoon arrangement kunt u reserveren via info@villamondriaan.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via 0543-515400

Terug naar overzicht

Plan je bezoek

Reis naar Winterswijk

Villa Mondriaan Zonnebrink 4 7101 NC Winterswijk
Routeplanner

Openingstijden

5 mrt t/m 24 okt 2022 Dinsdag t/m zondag 11:00-17:00 uur
Alle openingstijden

Tickets

Tickets zijn zowel online als bij de museumkassa verkrijgbaar.

Tickets kopen