nl
nl de en
Geopend | Dinsdag t/m zondag | 11:00 uur tot 17:00 uur
Tickets kopen

Workshop stempels maken en meet & greet met kunstenaar Klaas Gubbels!

Tafel, tafels en nog eens tafels! Jij kent ze vast ook wel: de mok waar je elke dag thee uit drinkt, de stoel waar je dagelijks op zit en de tafel die je soms omtovert in een tent… Kunstenaar Klaas Gubbels is gefascineerd door alledaagse objecten. Dagenlang kan Klaas in zijn atelier werken aan grote en kleine schilderijen. Nu en dan plaatst hij ze in een speciale kamer. Dan gaat hij zitten voor het werk en tuurt hij om te zien of er nog iets verbeterd kan worden. Klaas schildert al zijn hele leven tafels. Doordat hij steeds dezelfde voorwerpen weergeeft kan hij meer aandacht besteden aan het schilderen zelf. Slim hè?

In de workshop Stempels maken gebruiken we alledaagse voorwerpen als inspiratie. Wij willen alle deelnemers vragen om twee voorwerpen mee te nemen die je in het dagelijks leven vaak gebruikt. Op basis van deze twee voorwerpen ontwikkelen we een stempel die we vervolgens drukken op behang, textiel en papier. Extra bijzonder: na afloop van de workshop krijgen alle deelnemers de kans om kunstenaar Klaas Gubbels in levende lijve te ontmoeten!

Heb je altijd al kennis willen maken met een echte kunstenaar? En maak je graag je eigen stempel? Ga dan samen met ons creatief aan de slag! De workshop zal plaatsvinden op 16 oktober tussen 14:15-15:15 en kost €3,00. Er kunnen slechts 12 kinderen deelnemen (4 tot 12 jaar). Meld je snel aan via: educatie@villamondriaan.nl.

Terug naar overzicht