nl
nl de en
Geopend | Dinsdag t/m zondag | 11:00 uur tot 17:00 uur
Tickets kopen

In de herfstvakantie kun je bij Villa Mondriaan terecht voor de leukste activiteiten! Check hieronder wat we allemaal op het programma hebben staan. Meld je snel aan, want vol is vol!

Modelleer een Mondriaan

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober

Meisje schildert een schilderij van Piet Mondriaan na

Geef je eigen draai aan een Mondriaan! Altijd al iets willen aanpassen op een schilderij, omdat je nog iets mist, het lelijk vindt, of extra wil belichten? Dat mag nu!

Tijdens de workshop mag je helemaal je eigen draai geven aan een (kopie van een) schilderij van de vroege Mondriaan. Je mag deze bewerken met sjablonen, verf, potlood, papier, etc. Na afloop krijg je je eigen Mondriaan mee naar huis.

Meld je aan voor Modelleer een Mondriaan

 

Maak een Mondriaan Lampion

Woensdag 21, zaterdag 24 en zondag 25 oktober

Een lampion bestaande uit driehoekige en vierkante gekleurde vlakken

In deze workshop maak je je eigen Mondriaan lampion. Leuk voor thuis of om weg te geven als cadeautje. Met een lichtje erin wordt het hartstikke gezellig deze winter!

Tijdens de workshop maken we met zwarte strookjes onze eigen Mondriaan composities. Met doorschijnend gekleurd papier maken we de lampions helemaal af.  Aan het eind van de workshop krijg jij natuurlijk je eigen Mondriaan lampion mee naar huis!

Meld je aan voor Maak een Mondriaan Lampion

 

Mondriaan Kinderwandeling

Woensdag 21 en vrijdag 23 oktober

 

Een meisje loopt voor het museum langs met een knapzak en de speurtocht

Heb je het museum gezien en wil je buiten nog meer ontdekken? Loop samen met een gids van Villa Mondriaan de Mondriaan Kinderwandeling!

Met de route van de wandeling op zak en een knapzakje vol verassingen ga je Winterswijk in om de bijzondere plekken te ontdekken waar Mondriaan geschilderd heeft.

Let op: de kinderwandeling kost €3,50 per kind.

Meld je aan voor de Mondriaan Kinderwandeling

Terug naar overzicht